1000 km med trøkk!

Gutta har i 4 dager hatt samling hos Runar og Hege på Vegårshei. Idylliske omgivelser og fantastisk vær var rammen for denne viktige treningssamlingen.

Med starten på Nordkapp stadig tettere innpå, er det viktige økter som nå legges ned av alle 9 syklistene på laget. Motivasjonen var på topp og flere fra crewet var med på samlingen for å kjøre inn sine roller. Både MC og følgebil har vært med og det har gitt nyttig erfaring for både syklistene og crew.
Det har vært trening i utrolig flotte omgivelser i indre Agder og Telemark og nyttig var det også at laget fikk testet en del av traseen som inngår i rekordforsøket. Horten til Risør ble syklet og ga laget en forsmak på de 2500 km som skal gjennomføres om bare litt over en måned.

Med godt over 1000 km og ei økt siste dagen som innebar en lagtempo med mye melkesyre som en foreberedelse til ColorLine Tour 3. juni så forteller kaptein Rune Rørvik at dette har vært en knallbra samling. Allerede neste helg er det ny samling og denne gang er det Pål Bjørke som er vertskap. At gutta i Sykkelaksjonen 2023 ligger på latsiden er iallefall så langt fra sannheten som en kan komme.

Så deilig å se at alle tar alle utfordringene på strak arm
— Rune Rørvik, kaptein

Her er en dags trening i et bilde

Forrige
Forrige

Chris Thomas går i dybden

Neste
Neste

Amalies minneløp